In memoriam Danny van Duijn

2 april 1984 - 15 oktober 2003Verhalen en belevenissen van vrienden en collega's van Danny

 Verhaal van Stephanie de Lange (de avond voor het ongeluk)
 
Dinsdagavond 14 oktober, Danny belde me op en vroeg of hij langs mocht komen bij me. Ik zei er komt een vriendin dus het gaat niet. We zaten nog 20 minuten aan de telefoon en ik vroeg waar zit je dan? Hij zei achter bij jou in de straat. Ik zei ja hoor gek ben je toch gekomen? Ik liep naar buiten en stapte zijn auto in het eerste wat me opviel was hoe netjes hij gekleed was en vooral de parfum die hij op had, zo kende ik hem niet. Zo netjes en mooi. Ik ging naast hem in de auto zitten. Het nummer van rene froger stond aan met why goodbye. We hadden het over van alles, we hebben gelachen, gepraat vooral over zijn leven. We hadden het over een weekendje weg gaan naar parijs dat wilde hij zo graag. We zouden naar de bios gaan die vrijdag, hij had zich er zo op verheugt. We hebben een uurtje met elkaar gesproken, toen ging hij weg. Onbegrijpelijk dat dit moest gebeuren! Waarom nou jij!!
Danny ik zal je nooit vergeten!
                                                           Stephanie de Lange
 
 

Verhaal van Danielle Ligtvoet

Danny het was een jongen die altijd vrolijk en lief was. Als je hem nodig had stond hij voor je deur. Hij deed de gekste dingen met je. Stappen dat was met hem altijd een feest. Vooral die ene keer toen we naar Lisse gingen naar de gewoonste zaak. We waren er maar ff en werden er zo weer uitgestuurd. Danny je bent een kanjer en dat zal je ook altijd blijven. Ik mis je en ik zal je nooit vergeten je heb een speciaal plekje in mijn hart gekregen.

dikke kus Danielle


Verhaal van collega's LIAM
 
Wat een enorm verdriet en gemis is dit.Onbegrijpelijk dat zo'n jongen bruisend van levenslust weggenomen is. Dit is met geen pen te beschrijven. Wij kunnen slechts een beetje delen in jullie smart, maar Danny zit voor altijd in onze gedachten en ons hart. Wij zullen die dag nooit vergeten !
Troost en kracht voor iedereen die achtergebleven is.
 
De collega's van LIAM, LSL en RBC
 

Verhaal van Ger v.d Flier

Zoveel mensen bij elkaar op een afscheid heb ik nog niet eerder gezien. Het was of het om een bekende Nederlander ging. Vele hartverwarmende dingen zijn er gezegd. Getroffen door het live gezongen lied bij het weggaan hier nog eens de treffende tekst van:

WAAROM NOU JIJ  (Marco Borsato)

Als er iemand bij me weg ging
Even slikken en weer doorgaan
Even woelen en gewoon weer opstaan
Het deed me weinig
Maar om jou ben ik verdrietig
Zonder jou ontzettend nietig
Je stem die in mijn hoofd blijft zitten
Mij geen moment met rust laat
En dat er mensen zijn die lachen
En dat er mensen zijn die dansen
En dat er mensen zijn die innig zoenen
Dat kan ik nu niet meer begrijpen
Ik voel alleen de pijn van "God, waar is ze"
Ik voel alleen de pijn van jou hier bij me missen
En ik kan er niet meer om gaan
Ik kan er echt niet meer mee om gaan
En ik zou wel willen smeken
Als ik wist dat dat nog zin had
Maar de dagen worden weken
En de weken worden jaren
Dit gevecht kan ik niet winnen
Want jij zit veel te diep van binnen
Waarom nou jij
Waarom nou jij
Waarom nou jij
Waarom ben nou jij nou uit mijn leven
Waarom ben nou jij nou niet gebleven
Waarom wou jij me niets meer geven
Waarom ben jij vertrokken zonder reden
Ik hou je vast in mijn gedachten
Ik zie nog hoe je naar me lachte
Ik mis je lippen op de mijne
Een beeld dat nooit meer zal verdwijnen
Jouw hand niet meer in de mijne
En dus tel ik de lege lange dagen
Die zonder jou voorbij gaan
Met geen enkele hoop voor morgen
Geen hoop op wat dan ook
Maar jij, zul je soms nog aan me denken
Ben ik soms toch een beetje bij je
Ach laat maar
Ik tel gewoon de lange dagen
Ik tel gewoon de lege lange dagen
Maar ik wil niet
Ik wil niet meer
Als er iemand bij me weg ging
Even slikken en weer doorgaan
Even woelen en gewoon weer opstaan
Het deed me weinig
Maar om jou ben ik verdrietig
Zonder jou ontzettend nietig
Je stem die in mijn hoofd blijft zitten
Mij geen moment met rust laat
En dat er mensen zijn die lachen
En dat er mensen zijn die dansen
En dat er mensen zijn die innig zoenen
Dat kan ik nu niet meer begrijpen
Ik voel alleen de pijn van "God, waar is ze"
Ik voel alleen de pijn van jou hier bij me missen
En ik kan er niet mee om gaan
Ik kan er echt niet meer mee om gaan
Na, na, na, na

Rust zacht DANNY

Ger van der Flier, Alphen a/d Rijn


Verhaal van Femke Soudan

Danny is een goede vriend van Jelle mijn broertje, maar ook ik ging goed met Danny om. Danny en ik stoeide vaak met elkaar, uiteraard is Danny veel sterker. Met de verjaardag van Jelle is hij en eigenlijk iedereen lekker los gegaan, bijna iedereen dronken. Danny moest nog terug rijden naar Zoeterwoude en zag dit niet zitten omdat hij een bakkie ophad, dus bleef hij slapen. Toen het feestje eindigde was het een gigantische troep in huis.... Danny hielp wel mee opruimen, want zo is hij wel, hij laat je echt niet me de troep zitten. Eenmaal klaar even een shoarma bestellen met Michael, daarna lekker stinken in de kamer. s' ochtends toen ik wakker werd zat Danny al beneden, vroeg nog of hij in zijn bed had geplast... Hij zat een bakkie te drinken met Michael en mijn moeder. Woensdag 15 Oktober is een zwarte dag voor ons, het nieuws van het overlijden van Danny kwam hard aan bij ons, en uiteraard niet alleen bij ons. Gelukkig is hij begraven op een manier waarvan ik zeker weet dat hij het zo heeft gewild. We hebben met z'n allen ons best gedaan om het mooi te maken, en het is ons gelukt. Hij is op een waardige manier begraven.

Danny lieverd, we houden van je.

Rust zacht, we missen je.

Femke Soudan.


Verhaal van Wim Boon

Danny was een goed mens. Danny was een aardige en behulpzame jonge, hij liet nooit iemand staan. Danny was een feestbeest om het zo maar te zeggen. Danny was iemand die op een feestje altijd de sfeer erin bracht. Dat zullen we heel erg gaan missen. Het was altijd feest als danny er was geweest. Ik heb met danny ook op de mondriaan gezeten en dat was het altijd lachen gieren brullen. Ik heb een leuke tijd gehad daar met danny. Maar nu zal ik heel erg aan die momenten terug denken.
danny je was een goed mens. Danny ik zal je nooit vergeten.

afz Wim Boon


 Verhaal van Ricardo Sinteur

Ik zag danny echt als me beste vriend,ik kende hem niet zo lang als de meeste maar toch ging ik heel goed met hem om , vooral de laatste tijd.maar iedereen weet dat danny niet zo moeilijk was met zn lul uit zn broek te hangen,dus op een zaterdag avond,wij met zn allen naar loco en er stond een rij en danny moest nodig en ja hoor hij hangt m wel ff uit zn broek tegen t muurtje van loco aan dus er komen net joden aan lopen en ja hoor danny werd gepakt en kreeg een bekeuring voor wildplassen toen heb k echt helemaal dubbel gelegen. danny k zal je echt zo erg missen ik probeer me echt groot voor jou te houden maar soms lukt t gewoon niet , je betekende echt veel voor als mijn beste maat dan he!!!


Verhaal van Ilse Wolbersen

Ik heb je leren kennen op de basisschool. Daar hadden we altijd veel lol. Ik vergeet vooral ons kamp niet meer. We hadden allemaal ons eigen "vriendje" en jij was mijn "vriendje". En ik was blij dat jij dat was. Vooral met de dropping, oh wat was ik bang, maar jij kwam iedere x bij me lopen en zeggen dat ik niet bang hoefde te zijn. Na de bassischool hebben we elkaar niet veel meer gezien totdat we elkaar weer tegen kwamen bij het uitgaan. Je was nog steeds even lief en ook heel gek.
Ik zal je echt heel erg  missen.

Dikke kus Ilse


Verhaal Stephanie de Lange

Als er iemand bij me weg ging even slikken en weer doorgaan, even woelen en gewoon weer opstaan het deed me weinig, maar om jou ben ik verdrietig zonder jou ontzettend nietig je stem die in me hoofd blijft zitten mij geen moment met rust laat. En dat er mensen zijn die lachen en dat er mensen zijn die dansen en dat er mensen zijn die innig zoenen dat kan ik nu niet meer begrijpen, ik voel alleen de pijn van God waar is ie ik voel alleen de van jou hier bij me missen en ik kan er niet mee omgaan ik kan er echt niet meer mee omgaan.En ik zou wel willen smeken je op me knieën willen smeken als ik wist dat dat nog zin had maar de dagen worden weken en de weken worden jaren. Dit gevecht kan ik niet winnen want jij zit veel te diep van binnen Waarom nou jij waarom nou jij waarom ben jij nu uit me leven waarom ben jij nou niet gebleven, waarom wou jij me niets meer geven waarom ben jij vertrokken zonder reden ik hou je vast mijn gedachten ik zie nog hoe je naar me lachte!
Danny, ik zal je nooit vergeten, 
                                              
Stephanie


 Verhaal van Daniel v/d Flier

Al heb ik de afgelopen dagen meer aan Danny gedacht dan dat ik hem ooit heb mogen zien...wil ik toch ook even mijn ei kwijt. Ik ben de oudste neef van Anneke, de zus van mn vader, anneke de nieuwe vrouw van fred. Ik heb danny voor het eerst gezien toen mn opa en oma een of ander feestje hadden. En wat ik overal nu op de site lees, en hoor van familie is ook wat mij direct opviel...dat het zo een hoe zeg je het, sympathieke open gozer was. Met ook echt een hart van goud, en op de bruiloft bleek helemaal wat jullie allemaal over hem zeggen. Ik ken hem niet of nauwelijks en andersom kende hij mij ook niet maar ik heb gelachen met hem die avond alsof ik hem al jaren kende...ik weet niet hoe dat heet. Ik weet nog wel dat we toen samen naar de plee zijn gestrompeld en ik al pissend bijna op mn plaat ging daar. en hij ook toen alleen van het lachen. Echt een super kerel...en ik kende hem net 3 uur. In ieder geval heb ik hem denk ik nog geen 24 uur gezien. Maar toen ik het hoorde was het echt een klap in mijn gezicht. Mijn gedachten spreiden zich uit naar de vele vrienden die hij ongetwijfeld moet hebben gehad en zijn familie. Ik hoor fred nog praten op een verjaardag over Danny dat ie zn auto in de prak had gereden nadat hij net gemaakt was en dat zn pa een andere opel voor hem had geregeld. En zn pa sprak altijd met zo een bewondering over hem... Ik kan er eenvoudigweg niet bij, dat hij er niet meer is, hij is net zo oud als ik een maandje jonger. En ik kan het niet van mij afzetten. Dat het leven in een klap voorbij kan zijn, terwijl hij die ochtend ongetwijfelt vrolijk van huis is vertrokken. Dat een leven vol met plannen ideeen en nog veel meer ineens afgelopen is...Het sloeg in als een bom en zet je aan het denken...hoe kwetsbaar het leven eigenlijk wel niet is dat het verdomme gewoon geen ruk voorstelt...Maar ik wilde eigenlijk al zijn dierbare vrienden en familie 6000 harten onder de riem steken, want als ik er al kapot van ben wil ik niet weten hoe groot jullie verdriet zal zijn...Ontzettend veel sterkte met dit verlies...En ook ik zal Danny nooit meer vergeten.  heb gisteren verdronken wat ik eigenlijk al wist...god heeft zich weer een keer vergist...

"for all those born beneath an angry star...lest we forget how fragile we are" Lieve Danny Rest in Peace

Daniel v/d Flier


Verhaal van Suzan Dijkman

Danny betekende echt veel voor mij. Het was altijd super in het HVO als DANNY er was al die verhalen die ten ronde gingen als ik er ook was. Dingen verzinnen kon die goed. 4-10-2003 was Danny bij mij iedereen zat in de bios maar daar had hij niet echt veel behoefte aan. Die avond heb ik zo gelache met hem. Hij was maar mee aan het zingen met Hazes. Tot ik zei: Volgens mij wordt jij homo toen moest ik echt wel gaan rennen tot dat ik bijna op mijn plaat ging en Danny kwam niet meer bij. ik deed net alsof ik boos was, maar ik kon nooit boos worden op hem. Dat zei die altijd je kan gewoon niet boos worden op mij en daar was die ook wel behoorlijk trots op. Al die telefoon gespreken met je. Die x-en dat je langs kwam, het was altijd gezellig. Ik zal het nooit vergeten. IK ZAL JOU NOOIT VERGETEN !!! Je blijft voor altijd in mijn hart !!! Ik Zal je missen

               Heel Veel Liefs Suzan


Verhaal van Kevin van der Harg

Op een zaterdag met Danny, Mike, Alie, Angelique en ik naar de stad gegaan voor een trouw pak te kopen voor de bruiloft van Danny's vader. Wij een winkel in en een pak zoeken. Gaat danny het pak passen is de broek te groot, alie van een ander pak de broek gepakt en dat passen prima. Nou danny nu alleen nog een blouse wij blouse pakken uit de verpakken halen en danny gaat ze passen. Komt er een vrouw van die winkel en die zegt dat we geen broeken van andere pakken mochten pakken en dat je die blouse in de verpakking moets laten zitten. Het was dus een grote bende met ons. Hadden we eindelijk een pak. helemaal blauw gelegen van het lachen

Zijn Danny Mike en ik bij mijn thuis wil mijn mama dat danny het pak ff gaat showen. Danny gaat hoe gek die ook was gewoon midden in de woonkamer in zijn boxershort zich uitgebreid omkleden. Wat hebben we toch gelachen. Maar het maakt  je een echt heertje Danny.

Ik zal je nooit vergeten. Je was net een broer voor mij, je woonde nog net niet bij Mike maar je zat er bijna altijd.

                             Danny ik zal je missen
                                                          en vergeet je     NOOIT

                                                                      je vriend kevin


Verhaal van Alie Oevern

Weet je nog dat we met ongeveer 11 vrienden in je auto zaten richting lisse naar de gewoonste Zaak. Het maakte je allemaal niet uit wie er mee gingen hoe meer zielen hoe meer vreugd zei je altijd. dan moesten we maar ff stapelen kon je niks schelen allemaal. En toen we eenmaal binnen waren moesten we er ook meteen weer uit.
Dan gingen we naar loco toe en dat was wel gezellig. Na loco gingen we weer naar huis toe en jij was Danny niet als je niet een handrem bocht maakte. Nou Angelique en ik gilde het uit want we voelen ons op dat moment niet echt veilig maar Danny ging gewoon door. Na dat je Angelique naar huis had gebracht kon je het niet laten en ging gewoon in het openbaar waar we allemaal bij stonden ff zeiken. Danny we missen je en vergeten je Nooit!

Dikke kus van Angelique en Alie of hoe jij ons noemde (anaal)
Bij deze wensen wij de familie, kennisen, en vrienden heel veel sterkte
xxx


Verhaal van Cindy Klein

Mijn ouders en Danny's ouders hebben altijd bij elkaar in dezelfde flat gewoont. Daar kennen ze elkaar dan ook van. Ze waren goede kennissen. Daar ken ik Danny en Mandy dan ook van. Anja en Fred pastte altijd op mij als mijn ouders moesten werken. Haha ik heb vaak met Danny in een bed gelegen. Het was dan ook altijd feest als ik daar was! Danny ik waren altijd hutten aan het bouwen. Danny heeft zelfs mijn konijn meneer flapoor gekregen.

Tot dat we groter werden en andere vrienden kregen. We praatte nog wel met elkaar, maar gingen niet met dezelfde vrienden om. Toen ik eergisteren thuis kwam en het bericht van mijn moeder te horen kreeg barstte ik in tranen uit! Het is zo onwerkelijk dat zo'n lieve jongen zo aan zijn einde moest komen. 19 jaar dan ben je in de bloei van je leven!

Danny ook al zagen we elkaar niet meer zo vaak, ik ga je ontzettend missen!!!!!!

Heel veel liefs,


Cindy Klein


Gedicht van Danielle Ligtvoet

Een hand, een woord, een gebaar doen zo goed
als je iemand die je lief hebt verliezen moet
De lege plek, het doet zo'n pijn
maar in gedachten zal hij altijd bij ons zijn

Niemand die het weten kan
hoeveel ik van je hou
Niemand die mij troosten kan
in mijn verdriet om jou
Niemand die begrijpen zal
hoe vreselijk ik je mis
Niemand die beseffen zal
hoe erg die pijn wel is


Gedicht van Marco van den Burg

Ik kan helaas geen afscheid nemen
Ik kan helaas niet bij je zijn
Maar ik denk aan jou en voel de pijn
Pijn die een leven lang zal duren
Het had ook anders kunnen zijn

Je was een rots in de branding
en koerste recht door zee
Je trotseerde storm en golven
alleen... je had de wind niet mee

De leegte zonder jou
is met geen pen te beschrijven
De leegte zonder jou
zal altijd bij ons blijven
Maar veel fijne herinneringen
verzachten onze smart
Voorgoed uit ons midden
maar altijd in ons hart

Waarom zijn er zoveel vragen
Waarom is er zoveel pijn
Waarom zijn er zoveel dingen
Die niet te begrijpen zijn


Iedereen blijft aan je denken Danny

Groet Marco van den Burg


Verhaal van Rianne v.d. Linden

Danny was mijn lieve schat. Hij had alles voor je over,als er wat was.Hij wist altijd wel een oplossing. Met Danny in de auto was het altijd gezellig er stond een muziekje op en hij zong altijd vrolijk mee en riep vaak gezellig he he he he!! Danny belde vaak op als je dan zij wat ben je aan het doen? was het altijd auto rijden want dat vond hij zo leuk. Hij zei altijd ik zou dit elke dag kunnnen doen. Op een dag was hij aan het rijden en belde mij en Priscilla dat hij niks te doen had. Hij zei zal ik jullie komen ophalen dan gaan we effe rijden. Wij zeiden dat is goed. Eenmaal ingestapt gingen we rijden het was heel gezellie. Later op de avond hadden we al 50 km gereden. We hadden de auto geparkeerd bij het water bij het Joppe. Hij zei dat hij daar wel eens de boot aanlegde. We hebben daar nog een paar uur gestaan en zei toen heel droog, we blijven slapen. Maar we moesten gewoon de volgende dag weer werken en naar school. Het was wel al half 3 's nachts maar we zijn toch maar naar huis gegaan,want het was ook heel koud! En dit was 1 van de gezellige dagen met Danny. Ik zal de dagen met hem nooit meer vergeten!
Danny ik zal je nooit vergeten en ik mis je heel erg!!
Rianne v.d Linden


Verhaal collega's LIAM Alphen ad Rijn
 
Danny altijd zei jij : Wie doet het nou verkeerd als je weer eens lekker zat te kloten op werk. Het was zo mooi allemaal altijd lachen en altijd gezellig maar nu is het stil om ons heen waarom....... Dit heb jij niet verdient we zullen je missen vriend wie doet het uiteindelijk verkeerd......

collegas LIAM Alphen


Verhaal van Gytha Ritman

Ik gaf thuis een feest en had onderandere Mandy en Jeroen uitgenodigt,maar ook de broer van Mandy kwam (Danny dus) wat achteraf zelfs heel leuk was. Het ging zo mijn broer gaf ook een feest in Leiden en wij mochten ook komen. Dus we gingen later op de avond met ze alle daar heen, en van het een kwam het ander. Ik was dus met Danny gegaan en na het feest bij hem in de auto mee terug naar me huis. Eerst stonden we op een parkeerterein voor mijn huis en we lagen met z'n tweetjes op de achterbank. Hoor ik even later opeens dat er iemand op het raam tikte. Dat was me moeder, want ik moest naar binnen (ik schaamde me rot). Ik heb toen ongeveer 2 maanden iets met Danny gehad min de drie weken dat hij in Loret zat en ik in Griekenland. Hij nam me altijd overal mee naartoe (dat vond ik erg leuk). Ben ook een x mee geweest naar een familie dag, was heel gezellig ik zag dat zijn neefies erg gek op hem waren. Ze gingen van alles doen verstoppertje en natuurlijk voetballen. Ik heb echt een hele leuke tijd met Danny gehad, hij was me eerste echte liefde want al mijn vriendjes daarvoor dat was heeel anders en ook een heel ander gevoel. Danny ik zal je echt nooit! vergeten en hou nog steeds ontzettend veel van je.

Heel veel kusjes Gytha


Verhaal van Cisca van Ark

Ik heb nog nooit iets met hem afgesproken, maar ik kende hem goed genoeg om te weten dat het een top gozer was. Ik zag danny als een vriend van me. Als ik hem zag maakte we altijd ff een praatje. Nu zal dat niet meer gaan! Ik moet elke dag aan hem denken en dan vraag ik me af wanneer de eerste dag komt dat ik een hele dag niet aan hem denken zal. Jij hebt mij de eerste keer het gevoel gegeven dat we een zwaar auto ongeluk zouden krijgen. We kwamen toen bij Michael vandaan, de eerste keer dat ik bij je in de auto zat en ja hoor midden op de weg draaide we een heel rondje,ik poepte zowat in me broek. Maandag 13 oktober 2 dagen voordat iedereen het enstige bericht hoorde zat ik weer bij je in de auto samen met Rianne (en Rianne der nichtje) en ja hoor hij kon het niet laten om ff snel het hoekje om te gaan.
ik mis je alweer veel te lang!!
ik zal je nooit vergeten!
en ik wil de hele familie en vrienden nog sterkte wensen met het verwerken van het verdriet om deze schat van een jongen!
-xxx- cisca


 Verhaal van Sandra Sluiter

Het enigste wat ik ken zeggen Danny was een topgozer. Het leukste vond ik dat ik mijn eerste autorijles van hem kon krijgen maar ik was bang dat ik zijn auto in de prak zou rijden want ik had nog nooit eerder in een auto gereden. Hij zei dat het niks uitmaakte maar ik deed het toch maar niet onderweg naar Mike zijn huis heb ik alleen maar gehoord dat ik een mietje was zo een pestkop was hij. Later zei die toch wel dat ie het begreep waarom ik het niet deed.
3 oktober zal ik ook nooit vergeten ik heb bijna de hele avond met hem gedanst en samen gezongen niet dat iedereen het hoorde, die liedjes zal ik ook nooit vergeten, Maid love en Where is the love van black eye peas. Toen was ie ook ze shirtje nog eens kwijt. Hij had hem uitgetrokken omdat ie het zo heet had en op een tafeltje gegooid tussen al ie jassen. We hebben nog samen gezocht maar we konden hem niet meer vinden.
DANNY IK ZAL JE NOOIT VERGETEN, JE ZAL ALTIJD ME TOPGOZER BLIJVEN.

Sandra Sluiter.


Verhaal van Stephan Károly Csorba 
 
Hoi Danny, goede maat van me. Het klinkt gek maar ik heb het gevoel alsof je ons in de gaten houd. Ik heb op Hardstyle party een onwijze burn out gekregen. Ik moest denken aan het gek doen van je, als ik even stil stond en dus niet danste pakte je me schouders beet en schudde je me door elkaar. Als jij stil stond vrolijkte ik je ook weer op, telkens weer over en weer. Maar ja dacht ik ga even stil staan en opeens dacht ik waar is danny die me opvrolijkt. WAAR is ie NOU !! Jij wilde altijd overal de beste in zijn, jij wilde net zo kunnen dansen als ik en dat wou je me bewijzen ook. Danny ik zeg het je eerlijk ik weet niet hoe je het allemaal deed maar je maakte er altijd wat leuks van met je onzichtbare draai bal van je handen. Ik heb je een tijdje geleden nog een beetje met je geoefend maar je snapte het niet, tenminste dat zei je. We spraken af om het ooit nog eens te proberen en ik het je aandachtig te leren. Nu kan ik het je niet meer leren, maar 1 ding Danny ooit zal ik je het leren misschien in me dromen of boven in de hemel waar jij rust. Ik ken nu al drie weken niet meer dansen, heb er geen zin meer in ik me je met heel mijn hart. Voordat jij vertrok naar de hemel hebben we het even over Jeniffer gehad. Jij vond het wel oke allemaal. Ik zei je dat ik verliefd was op je nichtje en jij vond dat wel goed. Nu is het al weer uit met Jeniffer en dat vind ik heel erg. Maar ja nadat wij met elkaar hadden gepraat in de Harmo hadden we afgesproken dat je me Woensdag zou bellen om die zaterdag erop naar Thunderdome te gaan. Danny maat van me zal je 1 ding zeggen ooit zal de dag komen dat ik je weer zie en dan zal ik je omhelsen als de beste vriend en behulpzame maat uit mijn hele leven. Ik mis je en zal je altijd missen en nooit vergeten. Misschien dat ik ooit weer dans zoals ik vroeger danste.

Vele groeten,

Je goede vriend,

Stephan Károly Csorba


Gedicht van Michael

Danny,  

Een jongen van zilver met een hart van goud,

Danny was pas 19 jaar oud.

Het leven gegeven met een traan en een lach

dat is hoe iedereen hem zag.

Niets was te dol en alles kon,

Danny was degene die alles overwon.

Danny een jongen met zoveel dromen

deze verwezelijken zal er niet meer van komen.

Het leven zo kort maar geleefd als een beest

dat is hoe onze Danny is geweest.

Hij zal altijd in harten blijven wonen,

en in gedachten bij ons langs blijven komen.

Een jongen met een stalen wil

dat we hem moeten missen is een bittere pil.

We zullen er mee moeten leren leven,

en de gedachten aan hem zal ons kracht geven.

Rust, warmte, liefde en leven

dat is wat hij ons altijd heeft gegeven.

In zijn auto was het altijd zijn zin,

want het was immers zijn vriendin.

Een vriend was hij in ieders gezin

zo kwam hij ook overal in.

Een leven zo kort de gedachten zo fijn

Danny zal daarom ook altijd bij ons zijn.

Diep in ons hart lachen we flauw

om alle dingen die Danny nog wou.


  home